Ovaj dječak ima najnesebičniju želju na svijetu

Foto: Facebook

KADA SU malenog Prestyna odveli Djedu da kao i sva djeca zaželi jednu želju za sebe nitko nije mogao vjerovati što će taj četverogodišnjak učiniti. Umjesto igračaka i slatkiša mali Prestyn Barnette zamolio je djedicu da se zajedno pomole za njegovog malog bracu Knoxa koji je prije dva tjedna naprasno prestao disati te je još uvijek u bolnici. Maleni Knox ima samo dva mjeseca, a iako su se njegovi roditelji ponadali kako bi njihovo najmlađe dijete, uz Knoxa i Prestyna, imaju još dva starija sina, moglo vratiti kući do Božića, nažalost - osoblje bolnice ističe kako je beba još uvijek vrlo nestabilno. 
 
No, maleni Prestyn neće se prestati nadati. Koliko želi da njegov braco ozdravi i vrati se kući dokazuje upravo ova velika gesta za jedno tako malo dijete. Netko će reći - naravno, pa brat mu je, no očekivati od djeteta koji ima samo četiri godine da sve svoje želje usmjeri samo na svog bracu - zaista je čin vrijedan hvale i suza. Znamo kako djeca doista vjeruju kako su raznorazni odjeveni djedice baš oni pravi koji će im ispuniti želje - tako je povjerovao i ovaj dječačić te je iskoristio priliku da svoju molitvu pojača zajedno s Djedom koji se nije libio odmah kleknuti na pod i pomoliti se za ozdravljenje malenog Knoxa.  


 
Cijeli događaj s djedicom odigrao se u Dutch Square Mallu u Južnoj Karolini, a ukoliko i vi poželite pomoći ovom dječačiću sa svojom molitvom i svojim željama za ozdravljenje malog Knoxa možete to učiniti putem njihove Faceboook stranice
 
Tamo je njihova majka  Rebekah Lauren Sharpe objavila brojne fotografija malenog Knoxa s molitvama za ozdravljenje te naravno i fotografiju malenog Prestyna u molitvi s Djedom Mrazom koju vrlo brzo objavili brojni svjetski mediji. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.