Ova djeca postala su svjetski poznata zahvaljujući svojoj ljepoti

LJEPOTA je u očima promatrača. Često je subjektivna i stvar prijepora. Dok su za jedne standard ljepote rumeni obrazi i pune, senzualne usne, drugi lude za blijedom kožom i profinjenim crtama lica. Međutim, kad su djeca u pitanju, svi argumenti padaju u vodu. Svako dijete je lijepo i posebno na svoj način, no neka su zbog svog šarma i upečatljivih detalja postala svjetski poznata. 

1. Anastasia Knyazeva, Rusija

Djevojčicu iz Rusije prije dvije godine britanski su mediji prozvali najljepšom na svijetu. Prema riječima njene majke, od rođenja je izgledom šarmirala ljude, a posebno su ih osvajale njene plave oči.

Laskava titula donijela joj je poslovne angažmane pa je pozirala za mnoge poznate dječje brendove, a njen lik osmjehivao se ljudima s billboarda u mnogim gradovima. Na Instagramu ima 1,4 milijuna pratitelja.

2. Anna Pavaga, Rusija

Anna se naziva anđelom iz Sankt Petersburga. Bavi se baletom i poput mnogih svojih vršnjakinja sanja da jednoga dana postane profesionalna balerina. 

Od treće godine radi kao model za dječju odjeću, igračke i sportske dodatke, a okušala se i u glumi.

3. Haileigh Vasquez, SAD

Haileigh Vasquez ima veliku životnu želju postati modna dizajnerica, poznata barem poput Karla Lagerfelda.

Da bi joj se snovi ostvarili, 2017. godine upisala je školu za mlade dizajnere i postala najmlađom učenicom.

Iza sebe ima prvu kolekciju odjeće za dječake i djevojčice, nosi revije, a povremeno i glumi.

4. William Franklyn-Miller, Australija

Plavooki dječak iz Australije slovi za najmlađeg zavodnika Instagrama. Popularnost je stekao kada je netko objavio njegovu fotografiju na Twitteru. U nekoliko je sati prikupila tisuće komentara ljudi iz cijeloga svijeta koje je očarala njegova ljepota. 

Ubrzo su stigli angažmani za različite reklame i ponude za uloge u filmovima.

5. Jordyn Reinle, SAD

Malena Jordyn već je napravila ozbiljne korake u modnom svijetu i surađivala s velikim američkim brendovima. Na Instagramu nema ni blizu pratitelja koliko pobrojani prethodnici, ali svakako je zaslužila naći svoje mjesto na ovom popisu.

6. Laneya Grace, SAD

Laneya je dijete miješanog braka. Ima španjolske, američke i filipinske korijene. Kad je imala tri godine, majka ju je odvela u agenciju za modeling jer je čekala drugo dijete i htjela stariju kćer nečime zaokupiti. 

Laneya je odmah osvojila fotografe svojim zelenim očima, a bonus je bio što nije bježala od objektiva. 

Danas ima 15 godina, a njen portfolio uključuje ugovor s Disneyjem, fotografiranje s preminulim DJ-em Aviciijem i suradnje s brojnim poznatim fotografima i kućama.

7. Tallia Burk, SAD

Mediji često Talliu povezuju s popularnim francuskim modelom Thylane Blondeau koja je prije Anastasie Knyazeve prozvana “najljepšom djevojčicom na svijetu”. 

Iako je Amerikanka, doista se čini da u sebi nosi crtu francuske profinjenosti. 

Surađuje s brendovima kao što su Ralph Lauren i Oscar de la Renta. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.