Omiljeni holivudski snagator otkrio dobro skrivanu obiteljsku tajnu

Foto: Instagram

IAKO se redovno javlja svojim fanovima, ovu je tajnu uspio dugo kriti od svih.

Dwayne The Rock Johnson okružen je curama  - s partnericom Lauren Hashian ima dvogodišnju kćer Jasmine Liu, koja je vječna muza sretnim roditeljima.

Ima i kćer iz prvog braka, 16 godišnju Simone Alexandru Johnson, a sad, kad je tajna otkrivena, znamo da bi uskoro trebao dobiti još jednu kćer.

Tajna je otkrivena planski, prije nego što se sa svojom trudnom partnericom pojavio na crvenom tepihu, a da javnost sazna veliku vijest, pobrinula se njegova miljenica Jasmine.

Naime, upravo je nju tata iskoristio da svekolikoj javnosti šapne novu veliku vijest, a to su učinili putem Instagrama uz znakovite fotografije koju su objavili.

>>FOTO Dwayne The Rock Johnson je predivan tata, ali njegova Jasmine ukrast ćevam srce<<

Osim neodoljivih očiju Dwaynove frapantno lijepe kćeri, fotografija sadrži tek nekoliko informacija, dovoljnih da javnost dozna za vijest na najslađi mogući način.

"Bit će cura! A ja ne mogu dočekati da postanem velika seka i konačno - šefica."

I dok je svijet brzinom munje stao čestiti paru, samo nekoliko sati nakon par se ukazao u javnosti, na premijeri filma "Jumanji: Welcome to the Jungle", gdje 45-godišnji glumac nije skidao osmijeh i ruke s već zaobljenog trbuha svoje 33 godišnje partnerice.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Dwayne The Rock Johnson, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Dwayne The Rock Johnson.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.