Odgojiteljica priznala da mrzi svoj posao: Jedan tip roditelja me tjera da dam otkaz

Foto: Pixabay

Odgojiteljica u jaslicama otkrila je da mrzi svoj posao, a o otkazu razmišlja svaki put kad se susretne s jednim tipom roditelja. Iako je na novom radnom mjestu tek dva tjedna, već razmišlja o promjeni zanimanja.

"Neki roditelji misle da su potrebe njihove djece jedino o čemu bismo trebali razmišljati, nauštrb druge djece", napisala je na roditeljskom forumu Mumsnet.

Postoje i drugi razlozi zbog kojih se više ne želi baviti tom profesijom.

"Često radim predugo, od 7:30 do 18:30. Muka mi je od mijenjanja više od 20 pelena dnevno. Plaća je smiješna za ono što radimo, a nakon svake smjene jako me bole koljena i stopala. Nemate ni minutu za sebe", navela je.

Požalila se i na manjak osoblja u vrtiću te na hrpu papirologije.

"Osjećam se kao da nemam nikakvu ravnotežu između posla i privatnog života. Svaki petak dođem doma kasno i nemam vremena ni za što. Jesam li nerazumna jer želim dati otkaz i pronaći posao u maloprodaji ili uredu", upitala je druge.

Korisnici suosjećaju s njom. Njih 84 posto složilo se da bi trebala promijeniti posao.

"Svatko ima pravo promijeniti posao", "Žao mi je kad se loše postupa s osobljem", "Muka mi je kad razmišljam o radnom danu kakav opisujete", "Sigurna sam da ti nije ugodno, odgojitelji definitivno zaslužuju bolje plaće", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.