Mnoge rasplakala snimka kćeri Chrissy Teigen koja razgovara s bratovim pepelom

POČETKOM listopada slavna manekenka Chrissy Teigen je doživjela pobačaj u 20. tjednu trudnoće. O svemu je progovorila u potresnoj objavi na Instagramu koja je odjeknula svijetom.

"Nikada ne odlučujemo o imenima beba do posljednjeg mogućeg trenutka, neposredno prije nego što napustimo bolnicu. Ali smo iz nekog razloga ovog malenog dječaka u mom trbuhu počeli zvati Jack. Dakle, on će nam uvijek biti Jack. Jack se toliko trudio da bude dio naše male obitelji i bit će zauvijek", napisala je tada, a podijelila je i fotografije koje su nastale u bolnici.

Nedavno su ona i suprug John Legend pokazali i tetovaže koje su posvetili upravo sinu kojeg su izgubili, a oboje ne skrivaju da je bol u njihovoj obitelji i dalje prisutna.

No sada je odlučila podijeliti i jednu, kako kaže, "čudnu objavu". Naime, snimila je četverogodišnju kćer Lunu kako razgovara s urnom u kojoj se nalaze kremirani ostaci njezinog brata, a video je dirnuo mnoge.

"Danas puno razmišljam o Jacku. U našem domu smo vrlo otvoreni za život, smrt, tugu, sve što je stvarno. Pokušavamo stvari objasniti na lijep, duhovan, ali i izravan način", napisala je istaknuvši kako je njezin život puno bolji zbog njezine empatične kćeri.

"Nedostaješ mi, Jack. Jako nam nedostaješ", napisala je Chrissy na kraju.

Osim toga, objasnila je kako im je poslana urna s dječakovim pepelom, omotana svetom i blagoslovljenom tajlandskom vrpcom. No najviše ju je dirnuo Lunin postupak. Uz urnu je odlučila staviti svog "terapeutskog plišanog medvjedića" te je Jacku poklonila komadić svoje omiljene grickalice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.