Mami htjeli naplatili štetu u igraonici nakon što se njezin sin pomokrio

Foto: Pixabay

30-GODIŠNJA Yan i njezin dvogodišnji sin Jayden iz Australije nekoliko mjeseci su posjećivali jednu igraonicu u sklopu kafića u Brisbaneu. Majka tvrdi da je svaki put ostavljala minimalno 50 dolara za glazbeni tečaj, ručak i samo igranje u igraonici.

Posljednji put kad su posjetili igraonicu, nekoliko minuta nakon što je ušao u igraonicu, Jayden je posramljen prišao mami te joj je rekao da se slučajno pomokrio.

"Odmah sam uzela vlažne maramice i obrisala sve što sam mogla te obavijestila zaposlenika o incidentu, nakon čega je on dodatno dezinficirao prostor i obrisao sve sredstvom za čišćenje", prepričala je Yan.

Međutim, kad je vlasnica kafića i igraonice doznala što se dogodilo, majci je odlučila naplatiti štetu 50 dolara. 

"Kad sam vidjela račun, bila sam bijesna, to je stvarno pretjerivanje", rekla je ova mama te dodala da je odmah nakon toga zatražila pravila ponašanja, u kojima se nigdje ne spominje naplata šteta u ovakvim situacijama.

"Rekla sam joj da ću, ako postoji dokumentacija koja pokazuje da ima pravo naplatiti mi štetu, rado platiti, a u suprotnom neću", istaknula je Yan, koja više nema namjeru posjetiti ovaj kafić i igraonicu.

Vlasnica je nakon incidenta postavila znak koji upozorava goste da će se naplaćivati "svako eventualno zagađenje i šteta nastala u lokalu".

''Ne radi se o 50 dolara, već o načinu poslovanja", zaključuje Yan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.