Mama uvjerila sina da će bijegom iz Ukrajine pronaći Johna Cenu. On je pronašao njih

Screenshot: YouTube

OTKAKO je Rusija napala Ukrajinu prije skoro četiri mjeseca, više od 13 milijuna Ukrajinaca pobjeglo je iz svoje domovine. Neki su gradovi, poput Mariupolja, potpuno uništeni.

Mnoge su obitelji pobjegle početkom rata, ali nije svima bilo potpuno jasno zašto odlaze. Djeca su posebno zbunjena i osjetljiva po tom pitanju, a ona s poteškoćama u razvoju još će teže razumjeti sve što se događa.

Kada je dom Liane Rohozhyn u Mariupolju uništen, ona i njezina obitelj bili su prisiljeni pobjeći. Njezin sin Misha, 19-godišnjak s Downovim sindromom, bio je vrlo uznemiren zbog toga što je morao napustiti sve što je dotad poznavao. Kako bi ga utješila, Liana je rekla Mishi da idu na put kako bi pronašli prvaka u hrvanju Johna Cenu.

Bila je to izmišljena priča očajne majke u teškoj situaciji. Kao roditelj činite ono što morate kako biste zaštitili svoju djecu. Liana nije ni slutila da će John Cena ne samo doznati za njihovu tešku situaciju nego i dati sve od sebe da pruži utjehu njenom sinu i cijeloj obitelji.

Cena se slučajno zatekao u Europi kad je pročitao članak o njihovoj sudbini i načinu na koji je majka motivirala sina za bijeg. Budući da je bio udaljen samo sat vremena leta, Cenin je trenutni odgovor bio: "Krenimo."

Popularna zvijezda sastala se s obitelji Ukrajinaca u blizini Amsterdama i provela ugodno poslijepodne igrajući se kockicama i uživajući u kolačima. Cena je o Mishi i njegovoj majci imao samo lijepe riječi. "Mishina sposobnost da bude uporan, to je izvanredno", rekao je dodajući da su Misha i Liana "dva sjajna primjera kako upornost može dovesti do sreće, čak i u najtežim trenucima".

Nakon što je proveo dan s mladićem i poklonio mu hrvačku opremu, rekao mu je: "Ovo je bila prekrasna avantura u kojoj sam upoznao divnog novog prijatelja. Hvala što si mi dao snagu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.