Mama pokrenula burnu debatu na račun roditeljskih metoda, dobila i prijetnje

U DJETINJSTVU su jedna od najzabavnijih aktivnosti za djecu zabave u pidžamama s prijateljima. Nešto je neodoljivo i uzbudljivo u večernjim druženjima, razgovorima i igrama do kasnih noćnih sati u društvu prijatelja.

Iako to djeca jako vole, postoje roditelji koji takve aktivnosti ne odobravaju. Jedna majka je izazvala raspravu na društvenim mrežama nakon što je otkrila zašto svojoj djeci ne dopušta da prespavaju kod drugih.

Nepopularno mišljenje

Tara Huck, influencerica iz Raleigha u Sjevernoj Karolini, koja se na TikToku koristi imenom @tchuck, podijelila je svoje "nepopularno roditeljsko mišljenje", u kojem je otkrila da ne dopušta spavanje kod drugih, ne ograničava vrijeme ispred ekrana ako su obavljene školske obveze, a ako njezina djeca ne pojedu ono što ona napravi, uopće ne jedu.

@t.c.huck

This should be fun. ##parenting ##parents ##TargetHalloween

♬ BUNNY IS QUEEN - Bunny Barbie🐰

U naknadnom komentaru Huck je razradila svoje pravilo u vezi s noćenjem, pojasnivši da u takvoj situaciji nema dovoljnu kontrolu nad onim što se događa, a s druge strane, ne dozvoljava da netko dođe prespavati kod njih jer to onda nije fer.

Podijeljena mišljenja

Jedna osoba je komentirala: "Kao dijete koje je odraslo u domu punom ljubavi i sigurnosti, ali sa strogim roditeljima, djeci je samo ponekad potreban odmor od kuće, to je dobro za mentalno zdravlje. Sve dok poznaješ roditelje drugog djeteta, ne bi trebalo biti problema s ostajanjem na spavanju."

Međutim, neki su se složili s njenim pravilom: "Ne vidim zašto je velika stvar NE prespavati kod nekoga. Svijet je ovih dana ludo mjesto."

Prijetnje i kritike

Malo nakon njene objave Huck je počela dobivati grozne kritike, pa čak i prijetnje zbog iznesenih stavova. 

@t.c.huck

#parenting #parents #sleepover

♬ original sound - t.c.huck

Objavila je još jedan video s objašnjenjima: "Jesam li ikada rekla da oni ne idu kod prijatelja? Ne. Jesam li ikad rekla da oni nikamo ne idu? Također ne", rekla je Huck. "Sve što sam rekla bilo je vezano za spavanje kod nekoga."

Potom je dalje objasnila da ona dopušta svojoj djeci da idu u kuće svojih prijatelja, sve dok su roditelji kod kuće, i da ih samo pokupi kad je vrijeme za tuširanje i spavanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.