Mama otvoreno priznala da ima omiljeno dijete, ljudi misle da je nepravedna

Foto: Shutterstock

SVI znamo da je jedno od najvažnijih neizgovorenih pravila roditeljstva da nikada ne birate najdraže među svojom djecom. Ipak, ponekad ćemo priznati da postoje trenuci kada jedno dijete iskušava naše strpljenje, a drugo je anđeo. To je najčešće prolazni trenutak, ali ne za anonimnu mamu koja je odlučila progovoriti da favorizira mlađu kćer u odnosu na starije dijete.

Kako piše Mirror, majka je djeci promijenila imena kako bi im zaštitila identitet. Stariju kći Gemmu (10) opisala je kao posebno tešku, dok je sedmogodišnja Aurora "dijete koje ne stvara nikakve probleme, rado uči i uvijek nastoji obradovati roditelje".

"Priznajem da više volim mlađu kćer. Starija je toliko izbirljiva u jelu i radi probleme ako skuham nešto što nije na njenom vrlo ograničenom popisu. Nema nikakve osjećaje prema meni, nismo uopće povezane", napisala je.

"S druge strane, Aurora je predivna. Gemma se stalno žali da sam uvijek na Aurorinoj strani i sve svaljuje na nju. Nedavno je imala ispad bijesa jer favoriziram Auroru. Moj muž također misli da sam nepravedna, ali prilično je ljudski više voljeti Auroru s obzirom na okolnosti. Jesam li u pravu?" upitala je korisnike Reddita.

Većina je užasnuta njenim priznanjem i ističu da je nepravedna.

"Obje djevojčice su vaša djeca. Nijedna zdrava mama ne bi rekla da jedno dijete voli više od drugog", "Bezuvjetna ljubav znači da voliš jednako, bez obzira na sve. Ti si roditelj, a ona je dijete", poručili su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.