Mama objasnila zašto su 3-godišnjaci gori od 2-godišnjaka

MNOGE mame će reći da je najljepši i najlakši dio majčinstva dok je dijete još beba jer jede, spava, puni pelenu i izgleda preslatko. Neke pak preferiraju fazu u kojoj dijete počne govoriti, upušta se u interakciju s drugima i jako je zabavno i smiješno.

Jedna mama je na TikToku objasnila koju pak dječju fazu smatra najgorom, a radi se o dobi od tri godine.

Pod nadimkom FailingFullCircle, ova je mama podijelila video u kojem opisuje kako strašni dvogodišnjaci nisu ništa u usporedbi s groznim trogodišnjacima.

@failing_full_circle Three year olds #MomLife #Toddlers #Parenting #ParentsOfTikTok #threeyearolds #ToddlerLife #momsoftiktok ♬ original sound - FailingFullCircle

"Moja kći ima skoro tri godine. Zapravo će u nedjelju napuniti tri godine", rekla je mama u videu koji je pregledan više od 2.9 milijuna puta.

"Ako imate malu djecu, znat ćete da druga godina nije tako strašna. Problem je u trećoj godini. Moje se dijete samo pokušalo tući šakama jer mu nisam dopustila da vani obavi veliku nuždu. Imamo tri funkcionalna WC-a u ovoj kući. Dok sam pospremala namirnice, ona je ugazila na dvije rajčice objasnivši da joj izgledaju previše crveno."

Tijekom cijelog videa su se mogli čuti vrištanje malene, a mama je samo prokomentirala da je ostavila da na trijemu izražava svoje osjećaje. Na kraju je dodala još jedan komentar: "Molim vas, nemojte mi pisati kako bi je trebalo istući.”

Pratitelji su potpuno razumjeli što je htjela reći

"Nikad se nisam više povezala s nekim videom", napisala je jedna mama.

"U njenu obranu, to su neke nevjerojatno crvene rajčice", komentirao je netko.

Treća osoba je napisala da je jednom čula da su trogodišnjaci zapravo dvogodišnjaci s namjerom, a brojni su se složili.

"Ok, ali četverogodišnjaci su trogodišnjaci sa strategijom i emocionalnom manipulacijom", domišljato je dodao netko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.