Mama dovela sina na razgovor za posao pa postala hit na internetu

NIJE TAJNA da se zaposleni roditelji susreću s brojnim izazovima, ali postoji stvar i o kojoj se rijetko govori - izazovi s kojima se susreću nezaposleni roditelji u potrazi za poslom.

Za početak, mnogi roditelji nemaju mogućnost da im drugi ljudi, poput baka i djedova, pomognu s čuvanjem djece u trenucima kada moraju otići na razgovor za posao. Iako se čini kako bi u takvim situacijama bilo logično pronaći dadilju, za mnoge obitelji je to preskupo. S time se suočila i mama čiji je video na TikTok-u postao pravi hit.

Naime, Maggie Mundwiller podijelila je TikTok isječak u kojem je detaljno opisala svoje iskustvo. Prema videu, mama je otpuštena zbog covida-19. Tijekom potrage za drugim poslom pozvana je na razgovor u neimenovanu tvrtku, ali Mundwiller nije uspjela pronaći nikoga tko bi za to vrijeme mogao pričuvati njezinog mališana Myla. 

Dobre vijesti? Tvrtka u kojoj je imala zakazan intervju za posao učinila je ono što se čini jedino ispravno u ovoj situaciji: rekli su joj da su u njihovoj kompaniji djeca uvijek dobrodošla i pozvali su Mundwiller da povede i sina.

@314handcrafted

Ever been to a toddler friendly interview? #companyculture #toddler #fyp #foryourpage #PrimeDayDealsDance #toddler #covidbaby #job #interview #cute

♬ original sound - Cody V.

Mundwiller je upravo to i učinila: Myla se odjenula u preslatko malo odijelo te se pridružio majci na razgovoru. Čak je došao pripremljen sa svojim vlastitim životopisom (neki od njegovih talenata su i to da skine vlastitu pelenu te potpuno uništi čisti prostor za 30 sekundi).

Mnogi su se složili kako bi dovođenje djeteta na razgovor za posao trebala bi biti opcija za roditelje koji bi inače morali otkazati taj razgovor i propustiti veliku priliku, prenosi Parents. Zapravo, proučavanje toga kako roditelji obavljaju više zadataka istovremeno, odnosno sudjeluju u razgovoru za posao te se brinu za dijete, trebalo bi nam otkriti puno toga o njihovoj impresivnoj vještini, koja bi u budućnosti mogla dobro doći i poslodavcu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.