Lucija Lugomer priznala kako izgleda trudnoća: “Nosim one bapske gaće…”

2020. BIT će važna godina za našu najslavniju plus-size manekenku. Naime, Lucija Lugomer prvi put će postati majka. U srpnju je otkrila da je trudna sa suprugom Danijelom Grlićem, a mjesec dana kasnije da će roditi dječaka kojem namjeravaju dati ime Leon.

U prosincu je objavila da je dobila samo dva kilograma i tako šokirala žensku publiku, posebno majke koje se nerijetko u devet mjeseci trudnoće udebljaju i više od 15 kilograma. Stoga ni ne čudi da je uživala u trudnoći, čak i u napadajima podrigivanja na koje se požalila na društvenim mrežama. 

No, sada je otkrila da nije sve baš tako blistavo i da se pred kraj trudnoće suočila s puno izazova. 

Iako se sudeći po njenim fotografijama sve doima savršeno, ona je pobrojila čak deset stvari s kojima se bori posljednjih dana.

“Trebalo mi je ravno sedam minuta da obujem čizme. Da, još uvijek se obuvam sama i mogu spavati na polu-trbuhu. Renovacija je tek na 50 posto. Žgaravica me ne napušta već danima. Nosim one bapske gaće do pola trbuha. Ukliješten mi je živac u lumbalnom djelu kičme. Nemam apetita i voda je već danima najfinija stvar koja postoji na svijetu. Niti jedna majica više ne ide preko trbuha. Fale mi traperice jer su mi sve trudničke široke u struku bez obzira na trbuh. Plačem doslovno svaki dan bar jednom i ne znam razlog. Pretjerujem s kupovinom stvari za Leona i čistim kao da ne postoji sutra”, podijelila je svojim obožavateljima pa zaključila da bez obzira na sve i dalje uživa u trudnoći.

Ako je suditi po napisanom, porođaj Lucije Lugomer vrlo je blizu. Naime, spomenula je da po cijele dane čisti, a kod budućih majki to se zove sindrom gniježđenja. Naravno, iako to nije pouzdan pokazatelj da je porođaj blizu, smatra se da je odgovor na povećanu količinu adrenalina do koje dolazi s približavanjem početka trudova kada je taj instinkt sve izraženiji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.