Konačno su počeli proizvoditi i mini pelene za Palčiće

Foto: Pinterest

VIŠE ih nećemo morati zamatati u prevelike pelene! Konačno proizvod namijenjen samo malim Palčićima, prilagođen njihovim malim, ali snažnim tijelima. 

"Naša je misija biti na usluzi svim bebama. Zato smo i krenuli s novom linijom Huggies pelena koje će čuvati osjetljive prerano rođene bebe, čak i one koje teže manje od 900 grama", pohvalili su se iz ove američke kompanije koja već godina drži primat na tržištu pelena u Americi i prvi su proizvođač koji se posvetio proizvodnji pelena za doista najmanje bebe. 

Doduše, nakon što su ih promovirali kao novinu na tržištu, najavili su da će ih u prodaju pustiti uskoro, a za nekih šest mjeseci imat će ih i sve bolnice s neonatološkom skrbi u Americi. 

Prodavat će se pod nazivom New Huggies Little Snugglers Nano Preemie Diaper, a kako stoji u priopćenju, razvijene su u uskoj suradnji s medicinskim sestrama neonatoloških odjela i neonatoloških terapeuta, s posebnim ciljem njege i zaštite njihove osjetljive kože.  
 
Naravno, sve ovo prenosimo u nadi da će i mali Palčići u Hrvatskoj uskoro dobiti pelene baš za njih, dok ne stasaju do onih dosad najmanjih na tržištu.  
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.