Klinci izvan sebe od sreće: Omiljena regionalna youtuberica postala mama

ZAGA&FILIP su već duže vrijeme dobro poznato ime regionalne YouTube scene, a njihovi najvjerniji obožavatelji su one najmlađe skupine korisnika društvenih mreža

Nakon dvije i pol godine na YouTubeu ovaj dvojac se može pohvaliti brojkom od 900 tisuća pretplatnika, ali i impresivnih 913 milijuna pregleda. No, njihova popularnost je dodatno narasla nakon što su obznanili vijest o Zaginoj trudnoći.

Među njihovim malim pratiteljima je zavladalo sveopće oduševljenje, a samo taj video je prikupio više od 1,7 milijuna pregleda. Prema svemu sudeći, video koji su danas objavili bi mogao srušiti i taj rekord.

Naime, Zaga je rodila dječaka, a sretnu vijest su objavili na Instagramu i YouTubeu. 

"Naša avanturica odlučila je doći ranije i obradovati nas. Vjerojatno je bio nestrpljiv da upozna ekipu. Sve je prošlo super i biti mama je najljepši osjećaj na svijetu", napisala je ponosna novopečena mama.

Osim toga, nije propustila priliku pohvaliti i Filipa koji joj je bio pratnja na porođaju.

"Hvala svima na porukama podrške, čitala sam ih između kontrakcija. Svaka lijepa misao, želja i željica doprinijela je da ovo bude najljepši događaj u našim životima. A, sreća je veća kada se drugima dijeli", poručila je pratiteljima.

Ni novopečeni tata nije odolio pa je na svom Instagramu već objavio prvu fotografiju sa sinčićem.

U videu koji su objavili su otkrili kako je izgledao porođaj, a podijelili su i fotografije tek rođenog sina kojem su dali ime Nikola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.