Kim Kardashian objavila novu fotku dvomjesečnog sina: "Spava li on dovoljno?"

Foto: Instagram

SIN Kim Kardashian navršio je točno dva mjeseca.

Nakon što je prije mjesec dana prvi put pokazala sina izbliza ponosna je mama učinila to opet novom fotografijom, koja je u kratkom roku prikupila više od četiri i pol milijuna lajkova. 

"Moj sin Psalm je tako sladak", napisala je reality zvijezda u opisu fotografije, a s njom se složila većina njenih pratitelja.

"Kim, on je presladak!" poručila joj je jedna pratiteljica. 

"Ajme kako se promijenio u mjesec dana. Divan je", dodala je druga, dok je treću zanimalo spava li njena beba dovoljno. 

"Tvoj sin ima podočnjake. Spava li kako treba?" postavila je pitanje jedna zabrinuta obožavateljica, dok je druga zaključila da možda ima problem s imunitetom.

"A možda je sve samo genetski. Mislim da ovo nije ništa zabrinjavajuće", bio je jedan od odgovora.

Kim i njezin suprug Kanye West imaju četvero djece: petogodišnju North, trogodišnjeg Sainta, jednogodišnju Chicago i dvomjesečnog Psalma. Chicago i Psalma rodila je surogat-majka zbog komplikacija koje je Kim doživjela u prve dvije trudnoće.

Iako su obje trudnoće rezultirale zdravim bebama, reality zvijezda se susrela sa stanjem koje se naziva Placenta accreta, a riječ je o posteljici koja je abnormalno srasla sa stijenkom maternice, što izaziva zakašnjeli izlazak posteljice, pojašnjeno je u Medicinskom priručniku dijagnostike i terapije.

To se događa u tri od tisuću trudnoća, a rezultira značajnim gubitkom krvi, što u rijetkim slučajevima može dovesti i do smrti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.