Justin Timberlake i Jessica Biel prekinuli "šutnju": Objavili nikad viđene fotke sa sinom

Foto: Instagram 

KADA je njihov privatni život u pitanju, Justin Timberlake i Jessica Biel ne prepuštaju stvari slučaju niti ga svesrdno dijele na društvenim mrežama. Zapravo, malo toga je svijet uopće imao priliku vidjeti po pitanju njihovog obiteljskog života. No mediji kao mediji baš zato se silno trude negdje ih uloviti, pogotovo kad su sa svojim dvogodišnjim sinom Silasom Randallom. Za razliku od mnoge djece slavnih za koje dobro znamo kako izgledaju, kako "dišu", što su učinili jučer, a što planiraju sutra - kada je maleni Silas Randall u pitanju, tu svijet jedva zna kako maleni uopće izgleda. 

Zalomi se doduše koja paparazzi slika ovog slavnog para, pa tu i tamo proviri mala čupava glavica njihovog sina - no to je uglavnom to po pitanju njihovog otkrivanja u javnosti. I neka im tako i bude. Djeca slavnih pod posebnim su povećalom te vjerujemo da takav život baš ne donosi onu kvalitetu kakvu uživaju skroz obični ljudi, i to unatoč svoj slavi i novcu kojim raspolažu njihovi roditelji. 

I zapravo, divno je znati da čak i toliko poznati ljudi brinu o tome da njihova privatnost ostane daleko od očiju javnosti, svjetla reflektora i napornih fanova. 

No, tu i tamo čak i njih dvoje dobiju želju nešto javno objaviti, a posljednja takva prilika bila je neki dan - za Dan očeva koji se u većini svijeta (ne i kod nas) ove godine slavio 18. lipnja. 

I to je bio povod da se Timberlake-Biel počaste s malo javnih čestitki, da si javno izjave ljubav i poštovanje te odaju silnu počast svojim roditeljskim ulogama. "Justin je stvarno tata koji se tako nesebično daje za nas, za našeg sina. 

On je moj najbolji partner za avanture, moj vjerni pratilac koji sve što radi radi za nas i zbog nas. Vječno ću ti na tome biti zahvalna. I kako bi to naš Silas lijepo rekao - baš si jako kul". 

 

 

Javnoj čestitki koju je prva objavila Jessica Biel brzo se pridružio i Justin koji je na svom Instagram profilu potom objavio svoju verziju zahvale. 

"Za moja 2 anđela. Vi ste najbolji dar kojeg sam ikada dobio. Vi ste razlog što nikada neću prestati truditi se." 

No čak i ako su ove javne poruke uglavnom šutljivog para postale kul samo zato što njih dvoje doista rijetko kada dijele detalje iz svog privatnog života, nijedna od tih velikih riječi ne bi bila toliko medijski važna da sam Justin nije odlučio uz njih objaviti i kolaž iz dobro čuvanog obiteljskog albuma. 

To su zapravo jedne od rijetkih fotki na kojima se vidi Silas, iako su ostali vjerni svojoj želji da maleni i sada ostane anoniman. No čak su i te fotografije koje pokazuju sve, a realno ne pokazuju ništa, postale ultra zanimljive javnosti. 

I na koncu - što reći - slavni će uvijek biti slavni, i za njima će se uvijek okretati javnost, ali dok netko ne preza ni pred čim te svoju djecu bez problema stavlja na "pladanj švedskog stola društvenih mreža", neki, poput Justina i Jessice, trudit će se svim silama sakriti sve što se sakriti da. I samim time postati još malo traženiji u medijima. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.