Hilary Duff objavila moćne fotografije kućnog porođaja

PJEVAČICA i glumica Hilary Duff krajem ožujka objavila je da je po treći put postala mama te otkrila da se još jednom odlučila na porođaj od kuće, a sada, skoro četiri mjeseca kasnije, se ohrabrila i moćnim fotografijama pokazala pratiteljima kako je izgledao taj proces.

"Osjećam se spremno podijeliti neke fotografije od dana rođenja Mae Mae", riječi su kojima je počela emotivnu objavu, koja uključuje seriju fotografija njenih najintimnijih trenutaka.

''Da bi se tijekom porođaja osjećala sigurno, presudno je imati pravu podršku. Savršena količina prostora, kontrapritiska, humora, tišine i ljudi koji me podržavaju. Moj suprug je najmirnije sidro u ovoj sobi, u trenucima kad bih se ja najradije penjala po zidovima, a moja Molly je vrhunska doula koja je sjedila sa mnom kad sam trebala biti mirna i tiha", opisala je.

''Ovo je naporan zadatak. Bilo koji način na koji žena donese dijete na svijet jest. Od početka trudnoće, porođaja u bolnici ili kod kuće, pa sve do dojenja i odgajanja tih malih bića da budu ispravni, pouzdani i ljubazni građani svijeta", zaključila je Duff.

Glumica nije skrivala da se njena treća trudnoća u mnogo toga razlikovala od prethodnih. Naime, gostujući u podcastu dr. Elliot Berlin, priznala je da uopće nije bila raspoložena za vođenje ljubavi te je odmah na početku bila uvjerena da će roditi dječaka, baš zbog te neočekivane promjene seksualnog nagona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.