Glumicu optužili za nemar nakon što je priznala da jednog sina voli više

GLUMICA Jaime Pressly napisala je ono na što mnogi roditelji uopće ne bi znali odgovoriti. Priznala je da ima ‘omiljeno’ dijete, s kojim je ‘posebno povezana’.

“Uživam družeći se s najdražim sinom Dezijem. Točno, rekla sam to. Imam omiljenog sina iako svu trojicu volim svim srcem. Dez i ja imamo posebnu vezu koju nitko ne može nadmašiti jer smo odrasli skupa”, napisala je Pressly.

Glumica je majka trojice sinova. 12-godišnji Dezi je prvi rođen, a prije nešto više od godinu dana su stigli blizanci Leo i Lenon.

Zbog ove izjave ljudi su je prozvali i optužili da radi nezamislivu štetu mlađim sinovima.

“Žao mi je tvoje ostale djece. Ne mogu zamisliti kako se osjećaju zbog ovoga. Meni se slama srce”, poručila joj je pratiteljica.

Druga smatra da je napisati ovako nešto potpuno nenormalno.

“Bilo koji terapeut će ti reći da radiš nezamislivu štetu ostaloj djeci. Sigurna sam da si super mama, ali ovo nije nimalo cool.”

“Moja mama je imala omiljeno dijete, znala sam to, ali drago mi je da to nikad nije izgovorila”, kaže treća.

“Iskreno se nadam da ti je sin uzeo mobitel i ovo napisao”, zaključio je jedan muškarac.

Iznenađujuće, javili su se i oni koji su stali u njenu obranu. Neki su i sami priznali da imaju omiljeno dijete i da se ne srame to priznati.

“Imam šestero djece i uvijek ću reći da mi je prvorođeno najdraže. Žao mi je, ali tako je. Sve ih volim, ali prvo je posebno”, napisala je jedna žena.

Jaime se nije oglasila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.