Glumac zgrozio ljude objavom videa u kojem mu sin siše nožne prste

Foto: Instagram

KAD na društvenim mrežama objavite video svog djeteta, očekujete da će svima biti zabavan ili zanimljiv kao i vama. Ali to nije uvijek slučaj, a to je na teži način shvatio Armie Hammer.

Glumac se našao na udaru kritika nakon što je objavio snimku svog dvogodišnjeg sina Forda koji mu siše nožne prste. U videu se obojica smiju, a ženski glas, za koji se pretpostavlja da pripada Armiejevoj supruzi Elizabeth Chambers, govori: "Ovo nije normalno."

Na kraju videa Armie uz smijeh kaže: "Dobro, ne može više." U opisu je pojasnio da je cijela bizarna situacija trajala otprilike sedam minuta.

Originalnu objavu brzo je obrisao, ali Perez Hilton ju je objavio na Instagramu i pitao ljude misle li da je to neprikladno ili zabavno. Komentari većinom ne idu u prilog Hammeru i mnogi su zaključili da je video "odvratan".

Trolovi su nakon toga preplavili Hammerov profil komentarima poput "Bolestan si" i "Treba ti oduzeti skrbništvo nad djecom". 

Zato je Elizabeth Chambers sada odlučila odgovoriti na komentare koji posramljuju njenog supruga pa je komentirala da je cijela situacija bila bezazlena zabava.

"Nije trajalo sedam minuta, nego otprilike pet sekundi. Naš sin se voli igrati stopalima ljudi i objavili smo video jer je ova faza smiješna", poručila je.

"Uvjeravam vas da su sigurnost i dobrobit djece naši prioriteti", zaključila je, a Hammer se još nije oglasio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.