Doznajte što horoskop kaže o djeci Vodenjacima

Foto: Instagram

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Doznajte što horoskop kaže o djeci Vodenjacima

TREBATE li roditi ovih dana, znači da čekate malog Vodenjaka, pa bi vas možda moglo zanimati što horoskop kaže o njima.

Koje se karakteristike vežu uz taj horoskopski znak te kako bi on mogao utjecati na karakter vašeg djeteta?

Konzervativno i dosadno najveći su problemi kojima ćete sputati vašeg malog Vodenjaka. Oni su već od rođenja posebne ličnosti s nekim specifičnim talentom. Vodenjaci najmanje vole sve što vole mladi, buntovni su i često neposlušni, ali i vrlo tolerantni, otvoreni i druželjubivi. Stoga, ako zapile za nešto neobično, dajte im da se ispucaju bez suviše konvencionalnih granica.

No, valja ipak pripaziti da ih se drži u granicama normale, jer će s previše slobode već kao mali početi vrijeđati zadane društvene norme ponašanja što bi im moglo zadati velike probleme kasnije u životu.

Pustite ih neka budu svoji, originalni, samostalni, radoznali i ako primijetite da ih nešto posebno privlači, radije im objasnite kako se time rukuje nego da im to branite.

Mali Vodenjaci će, naime, najčešće biti prvi koji će gurati svoje prstiće i dodirivati stvari koje im odrasli najčešće ne bi dali, no tako ćete ih zaintrigirati da gurnu još jače. Zato ih bolje podučite kako s njima rukovati.

Njihov um radi nevjerojatnom brzinom, svega su svjesni oko sebe pa im stoga mnoge stvari brzo i dosade. Za njih je najbolje poticajno okruženje ono u kojem će ih se tjerati da brzinom munje uče nove stvari, stvaraju nova iskustva.

Vrlo su komunikativni pa za pomoć neće čekati mamu, već će se snaći s prvom osobom koja naiđe. Iznimno su kreativni i to ne samo na polju umjetnosti. Ako im se potaknu puni potencijali, postat će veliki izumitelji i inovatori koji će sva svoja razmišljanja usmjeriti k budućnosti, k nečem novom, praktičnom i pragmatičnom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.