Domaća voditeljica otvorila dušu: “Najradije bih vratila vrijeme"

Foto: Instagram

VODITELJICA Nevena Rendeli prije skoro dvije godine je postala majka blizanki Mare i Lee, a prije sedam mjeseci i djevojčice Vite.

Lipanjske dane provodi s djevojčicama na jadranskoj obali, točnije u Pirovcu, gdje je i sama napravila prve morske korake.

“Za par dana njih dvije će dvije godine. I sad već plivaju, jedu sladoled, trče, voze romobil, a ja sam svakim danom sve više u čudu kako rastu i moje bebe postaju todlerice. I to sve na plaži na kojoj sam i ja proplivala, prvi put se zaljubila, poljubila i svašta još nešto”, napisala je na Instagramu kraj fotografije djevojčica koje veselo skakuću na plaži. 

“I to me sve toliko podsjeća na djetinjstvo, bezbrižnost, veselje da bih najradije vratila vrijeme i onda shvatim da i ne moram, imam tri curice koje će sve to ispočetka”, zaključila je Rendeli koja je svojom objavom raznježila mnoge majke koje su se složile da djeca prebrzo rastu.

“Lijepo napisano! Uf, uf vrijeme… Jedino što ne možeš vratiti, nadoknaditi, kupiti… Zato je svaki trenutak kada se može provesti kvalitetno sa svojom djecom najbolji životni ulog”, komentirala je jedna njena pratiteljica.

Ovo ljeto Nevena Rendeli pamtit će po mnogo lijepih uspomena, a jedna od njih je i prvo kupanje najmlađe Vite.

“Blizanke za to vrijeme hvale more al’ se drže kraja”, našalila se nedavno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.