Domaća glumica priznala da je i sama izgovorila najčešću roditeljsku laž

GLUMICA Marijana Mikulić otkrila je da jednoj stvari ne može odoljeti, iako je bila uvjerena da kao majka to neće činiti. Naime, otkrila je da joj u krevetu djeca često prave društvo.

“Ja svojima neću dat da spavaju u mom krevetu. Mhm. Laku noć Hrvatska”, napisala je kraj fotografije s najmlađim sinom koji spava na njoj. 

Brojne pratitelje, posebno majke, odmah je oduševila priznanjem da je i sama izgovorila najčešću roditeljsku laž.

“Hahaha ja sam bila kategorički protiv toga. Sad spava pola noći u svom krevetu, pola sa mnom. Ali ne odustajem”, poručila je manekenka Anita Dujić, dok se glumica Petra Cicvarić našalila upitavši: “Što postoji neki drugi krevet?”

“Mi u kinderbetu držimo samo igračke i ponekad se igra tamo. Spavanje samo s roditeljima”, komentirala je glumica i radijska voditeljica Ana Herceg koja je majka djevojčice Zore.

Mikulić je inače majka trojice sinova, a da u tome što joj djeca ponekad spavaju u krevetu nema ništa loše, dokazuju prednosti povezujućeg roditeljstva koje je danas sve popularnije među roditeljima

Ovu tehniku popularizirao je američki pedijatar dr. William Sears koji smatra da roditelji moraju odgovarati na djetetove potrebe i biti što je moguće povezaniji s djetetom.

Povezujuće roditeljstvo oslanja se na četiri smjernice, a to su spavanje s djetetom u istom krevetu ili sobi, uz odgovarajuće mjere opreza, dojenje na zahtjev, maženje s djetetom i odgovaranju na plač, a ne zanemarivanju te fiziološke potrebe dok se dijete samo ne umiri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.