Dijete na aerodromu imalo izljev bijesa, umirila je potpuna strankinja

KATY Montgomery Vassaur je s partnerom Jaceom i njihovom jednogodišnjom kćeri Marley letjela avionom iz Oklahome, gdje su proveli praznike doma. Na aerodromu su stali u dugačak red, a Marley je bila umorna i iscrpljena. Zbog svega je doživjela izljev bijesa, ali uz pomoć žene imena Ashifa uspjeli su je smiriti. Katy joj je zahvalila putem Facebooka opisavši je “stvarnim anđelom”.

“Red je bio stravičan. U jednom trenutku Marley je bilo dosta i poludjela je. Jace i ja smo sve pokušali da je umirimo, nosili smo je ljuljali, a ona je vrištala iz petnih žila. Onda smo prošli kraj predivne mlade žene Ashife. Nikad je prije nismo vidjeli, a ona je počela pričati s Marley. Na iznenađenje svih prisutnih, Marley je prestala plakati i posegnula rukama prema njoj. Ova predivna žena ju je nosila do kraja reda, a ona je bila sretna u njenim rukama”, napisala je mama.

“Ashifa, doista si nešto posebno i iskreno ne znam što bismo jučer učinili bez tebe. Ono što si učinila je nesebičan čin dobrote. Hvala ti”, zahvalila je Katy na Facebooku i oduševila korisnike te društvene mreže koji su objavu podijelili više od 20 tisuća puta i ostavili preko 80 tisuća komentara.

“Trebamo više ljudi poput nje”, jedan je od njih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.