Curica ukrala jaknu iz vrtića pa razgovor s tatom riješila kao profesionalac

MALENA Mila došla je jednog dana doma u jakni koju njeni roditelji nikada nisu vidjeli. Umjesto da prizna da to nije njena jakna, izdržala je tatino ispitivanje poput pravog profesionalca, prenosi portal Unilad.

Jakna je pripadala drugoj djevojčici iz njene vrtićke grupe, a Mili se jako svidjela a ju je ponijela sa sobom kući. Razgovor koji je zbog toga kod kuće vodila s tatom je snimljen i postao je viralan. Tata je nizom pitanja pokušao doznati čija je jakna, a dvogodišnja Mila je na svako pitanje imala spreman odgovor.

Na pitanje gdje je kupila jaknu, Mila je jednostavno odgovorila "u trgovini jaknama", a kad ju je pitao za cijenu, rekla je "pet". No otac nije popuštao i pitao ju je "pet čega", na što je ona odgovorila "pet novaca".

Ovaj preslatki video je objavila Milina majka na Twitteru, a podijeljen je čak 100 tisuća puta.

Mnoge korisnike Twittera zadivio je buntovnički duh i odvažni stav djevojčice.

"Za one koji su pitali, Mila je jutros vratila jaknu vlasnici bez ikakvih problema, a čak je i njena mama rekla da je cijela situacija užasno smiješna. Nadam se da ovo pokazuje svim roditeljima koliko je važno razgovarati s djecom mirno i kao da su odrasli", napisala je Milina majka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.