Chrissy se sramila zato što nije imala dovoljno mlijeka: "Normalizirajmo formulu"

MANEKENKA Chrissy Teigen progovorila je o stigmi s kojom se nose majke koje ne mogu dojiti svoju djecu. 34-godišnjakinja je otkrila da nakon rođenja oba djeteta nije mogla proizvesti dovoljno mlijeka pa je zbog toga bila pod stresom te osjećala sram i krivnju.

"Reći ću nešto i znam da će biti velika stvar, ali normalizirajte adaptirano mlijeko. Normalizacija dojenja je velika, predivna stvar, ali osjećala sam više srama jer sam koristila adaptirano mlijeko zbog nedostatka vlastitog uzrokovanog depresijom", napisala je na Twitteru. 

Nastavila je: "Ljudi uzimaju surogat majke, imaju problema s dojenjem, a sve što čujete je da je dojenje najbolje. Normalizirajmo formulu. Tvoja beba će biti predivna, savršena i dobro."

Priznala je da se satima izdajala, ali bez velikog učinka.

"Stres u kombinaciji s krivnjom jer ne mogu učiniti ono što je svakoj majci prirodno je doveo do nezamislive tuge", zaključila je.

Njezina objava izazvala je lavinu reakcija, a jedan komentar posebno je važan: "Ja bih rekla da ne moramo ništa normalizirati, nego se prestati brinuti o drugima i pustiti ljude da rade što god žele sve dok time ne škode ostalima."

Teigen je nedavno izgubila bebu u 20. tjednu trudnoće, a s pjevačem Johnom Legendom ima četverogodišnju kćer Lunu i dvogodišnjeg sina Milesa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.