Baka želi još unučadi, razbjesnila se jer njezin sin planira napraviti vazektomiju

Foto: Pexels

UVIJEK je uzbudljivo kad ljudi odluče proširiti obitelj i dobiti dijete. Nije tajna ni da djedovi i bake najčešće s nestrpljenjem čekaju vijesti o prinovi. No jedna je žena otkrila da je njezina svekrva previše uključena u planiranje njihove obitelji pa je svoju priču odlučila podijeliti i na popularnoj stranici Reddit.

"Moja svekrva praktički misli da će joj njezin najstariji sin, moj suprug, dati sve što poželi i glumiti njezinog muža", započela je ova frustrirana mama.

Kako kaže, svekrva im je odmah na početku njihovog braka, prije 10 godina, jasno dala do znanja da očekuje hrpu unuka. Štoviše, ona se ponaša kao da ima završnu riječ kada je u pitanju to koliko će njezin sin imati djece.

Autorica ove objave dodaje i kako svekrvu drže na "info dijeti", odnosno da joj govore isključivo one stvari koje mora znati i kada ih mora znati jer "ne mora biti uključena u svaku odluku u njihovim životima".

"Naše treće dijete treba doći u siječnju, a moj suprug je uvijek govorio da kad god odlučim da sam završila s rađanjem djece, da će me podržati", piše dalje te dodaje kako su upravo zato odlučili kako će treće dijete biti i njihovo posljednje dijete. Naime, kako prenosi Cafe Mom, njezin suprug planira napraviti vazektomiju.

"Svekrva se razbjesnila i pokušala je objasniti mom suprugu kako mi mora prestati dopuštati da se šetam okolo i sama donosim odluke", napisala je ova mama te dodala kako je svekrva sada "ignorira jer ne želi biti njezin ljudski inkubator".

Njezina objava je prikupila brojne reakcije, a većina se slaže da trebaju baki objasniti da se ove odluke ne tiču nje.

"Potpuno te razumijem. Moja svekrva je mom suprugu rekla da ne bi trebao ići na vazektomiju jer će možda poželjeti još djece s idućom suprugom", piše u jednom od njih.

"Ako želi još unuka, neka sama zatrudni", predložio je drugi korisnik Reddita.

"Pa što ona očekuje? Također, zašto svekrve uvijek kada nije po njihovom misle kako su za to sigurno krive supruge njihovih sinova? To zvuči kao da misle da njihovi sinovi nisu sposobni imati vlastito mišljenje", istaknuo je treći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.