Adele: Roditeljstvo je je... teško, čak i nama slavnima!

Foto: JLP Agency/Pinterest

ČAK TRI godine otkako je rodila Adele nikome nije dala nijedan intervju vezan uz tu ulogu, a onda je britanskom magazinu i-D konačno priznala - Roditeljstvo je jebeno teško. Čak i nama slavnima. Ali i jebeno fenomenalno. 

Iako su svjetski mediji čekali bilo kakav njen mig da želi podijeliti barem neku crticu iz svog privatnog života kao mame, dugo je šutjela da bi u spomenutom intervjuu nakratko otvorila svoju dušu. Kako to biva s bogatim i slavnima javnost je klicala čak i malim priznanjem te su se na sva usta, nakon intervjua, raspričali o tome kako je diva ostala diva, priznavši ovakvu istinu. 
Adelin sin Angelo rođen je u listopadu 2012. godine. Danas ima tri i pol godine i dobrano je skriven od javnosti, a unatoč slavi i bogatstvu Adele je još za vrijeme trudnoće govorila kako svoje dijete želi odgojiti jednostavno, ne uz luksuz već uz puno ljubavi. Angelov otac i Adelin partner  Simon Konecki  ima kćer iz prošle veze koja danas ima osam godina te dosta vremena provodi s ocem i njegovom novom obitelji. 
 
Sve ovo vrijeme medijske šutnje Adele je zapravo bila mama kao sve druge. Tako je u tom famoznom intervjuu obznanila da je prije stvarno mislila kako je roditeljstvo lagano. "Vidjela sam da svi to mogu. Mislila sam da je to vrlo jednostavno. Što ima toliko teško u tome? Ali prevarila sam se. Teško je odgojiti dijete, teško je biti mama, ali je ujedno i fenomenalno. To je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Uz njega se osjećam uvijek mlado i ludo. I super je to što sam prije njega bila centar svog svijeta, a sada je odjednom sav taj moj svijet usmjeren na njega. Bez obzira da li se samo smijemo, pa je moja pažnja usmjerena na njega, ili on zapili nekim svojim željama - svijet je opet usmjeren samo na njega. I da se razumijemo, obožavam ga, iako ponekad zna biti jako, jako naporan. A onda i ja postanem i naporna i grozna. Ponekad sam jednostavno preumorna za sve te zahtjeve  - igraj se, pravi se da kuhaš s njim, čitaj, pričaj... jednostavno je ponekad sve to jako naporno. Ali, ne žalim se. Jer otkako sam postala mama u glavi sam postala bistrija. Za puno stvari jednostavno više nemam vremena i uopće se ne želim više zamarati s gomilom trivijalnih stvari koje su me nekad znale jako okupirati. Sada sam jednostavno mama koja je usmjerena na svog sina i svoju obitelj."


 
A iako svog partnera nije spominjala, dala je naslutiti da kao obitelj funkcioniraju odlično te je ta obiteljska idila uvelike utjecala na stvaranje njenog zadnjeg albuma. Očito je taj utjecaj bio vrlo znakovit jer album joj i dalje kosi sve moguće rekorde slušanosti. 
 
Jednostavnost života i ne robovanje navikama i društvenim normama značajke su koji obilježavaju njenu karijeru, a čini se i njenu ulogu majke što je dokazala i nedavnim izletom u Disneyland gdje je "ulovljena" sa sinom obučenim u kostim Ane iz Frozena. 
 
Obitelj inače živi u gradiću Hove, na južnoj obali Engleske. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.