Theo i Beau vol. 2: Dječak i psić ne mogu drijemati jedan bez drugoga

Foto: Jessica Shyba (Momma's Gone City)

O DVOGODIŠNJEM dječaku Beauu i štencu Theu koje je udomila njegova peteročlana obitelj pisali smo i ranije.

> Theo i Beau: Nevjerojatno prijateljstvo dvogodišnjaka i psića od osam tjedana

Mama i blogerica Jessica Shyba nastavila je na svom blogu simpatičnom i šarolikom blogu Momma's Gone City pisati o njihovom posebnom odnosu i objavljivati fotografije zajedničkog poslijepodnevnog spavanja koje im je, odmah nakon udomljenja štenca starog oko osam tjedana u studenom, postalo rutina. Danas vam donosimo nove fotografije uspavanih mališana. Theo je malo narastao, ali fotografije su jednako neodoljive.

"Najorganskije i najljepše prijateljstvo koje sam ikada vidjela"

Podsjećamo, Theo je štenac kojega je blogerica Jessica Shyba sa svojom obitelji udomila iz utočišta za životinje u Santa Cruzu.

Međutim, ono što je počelo kao pomalo mučno privikavanje psića na pseći kavez, jer je u njemu stalno cvilio, u samo je nekoliko dana završilo nevjerojatnim prijateljstvom između Thea i malenoga Beaua.

Kako nije htio spavati u kavezu, Jessica ga je uzela k sebi i spavala s njim, a trećega se dana psić pridružio Beauu dok ga je ona ljuljuškala kako bi zaspao. Štenac je već sljedećega dana odlučio od toga napraviti ritual pa je sam došao Beauu i pridružio mu se u spavanju. Svakoga dana nakon toga psić pričeka da mališan zaspi pa mu se pridruži.

"Njihovo poslijepodnevno spavanje mogu opisati kao najorganskije i najljepše prijateljstvo koje sam ikada vidjela", dodaje.

Seriju fotografija možete vidjeti i na Instagramu (#TheoandBeau), a Jessica se nada kako će svojim fotoprojektom pomoći utočištu iz kojega su uzeli Thea, koje prikuplja novac za novu zgradu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.