Predstavljanje dječjeg izdanja "BAJKE U PJESMAMA": Osvojite primjerak za svog mališana

Foto: Press

IVANA Radovniković predstavila je dječje izdanje "Bajke u pjesmama".

Nekoliko stotina djece ovaj je vikend uživalo u čitanju bajki, pjevanju pjesmica, crtanju, druženju sa sv. Nikolom i Krampusom, a sve povodom službene promocije dječjeg izdanja Ivane Radovniković - "Bajke u pjesmama".



Tek preuređeni Branimir centar na taj je dan otvorio svoja vrata za svu djecu koja su htjela doći, a osim toga organizirao je i cjelodnevno druženje na način da je cijeli centar bio prilagođen najmanjima i uređen kao jedna velika dječja igraonica.

Uz pregršt zabavnih dječjih igara, djeca su se družila sa sv. Nikolom i Krampusom, imala tematski party sa snježnim pahuljama, uživala u poklonima i druženju, a što je najbitnije uživala su u svom djetinjstvu, a to je i bila poanta cijelog druženja.



Uz pomoć voditelja Borisa Mirkovića, Ivana je predstavila prvo ovakvo dječje izdanje edukativno-zabavne slikovnice, bojanke te dječji album s novim pjesmama i instrumentalnim karaokama, koji kroz pjesme donosi najpoznatije bajke svih vremena.

Prije nekoliko dana predstavila je i službenu pjesmu sa izdanja, a radi se o pjesmi 'Trnoružica', koju su djeca pjevala sa Ivanom čak nekoliko puta za redom.

Osim malih posjetitelja koji su došli na druženje u Branimir centar, pjevačica je na pozornicu pozvala i svoje male prijatelje koji su zajedno sa njom snimili pjesmice 'Crvenkapica' i 'Pinokio', a radi se o dječjem zboru Bachovine.

Dječje izdanje 'BAJKE U PJESMAMA' u prodaji će se naći službeno od srijede, 10.12.2014.

 Darujemo vam dva edukativno-zabavna paketa, a sve što trebate je kliknuti na Lajk gdje ćete objaviti fotku vašeg mališana. Upišite smisleni naslov, opisi odgovarajuće tagove/ oznake među kojima se mora nalaziti i "Bajke". U natječaju sudjeluju samo fotke sa navedenim takog. Od 10 fotografija sa najvećim brojem lajkova žiri (redakcija Index, urednik rubrike Lajk) će izabrati pobjednike. Natječaj traje do 15. prosinca 2014. u 12 sati.

 

Kako se prijaviti?
 
1. Ukoliko nemate korisnički račun na Index Lajku, jednostavno i brzo kreirajte ga ovdje!
 
2. Uploadajte na Index Lajk u odgovarajuću rubriku fotografiju vašeg uspavanog mališana. Upišite joj smisleni naslov, opis i odgovarajuće tagove/oznake među koje ćete dodati i tag "Bajke" (u natječaju sudjeluju samo fotografije s tim tagom).

Pravila:

- Na natječaj se mogu prijaviti samo punoljetne osobe iz Hrvatske.

- Za prijavu na natječaj potrebno je sljedeće: na zabavni portal www.lajk.hr uploadajte u odgovarajuću rubriku fotografiju vašeg mališana. Upišite joj smisleni naslov, opis i odgovarajuće tagove/oznake među koje ćete dodati i tag "Bajke"(u natječaju sudjeluju samo fotografije s tim tagom).

- Upozorenje: Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.

- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Prijave na natječaj se zaprimaju od 8. prosinca 2014. u 16 sati do 15. prosinca 2014. u 16 sati, do kad prijavljene fotografije mogu skupljati lajkove.

- Od 10 fotografija koje prikupe najveći broj lajkova, naš će žiri (redakcija Indexa i urednik rubrike Lajk) odabrati 5 pobjedničkih.

- Imena pet pobjednika bit će objavljena 20. prosinca 2014. u 15 sati.

- U natječaju poklanjamo 2 zabavno- edukativna paketa Ivane Radovniković. 

- U natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici Indexa, kao niti članovi njihovih obitelji i rodbina.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika, kao i prava žalbe na odluke žirija.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.