Na dvotjednu djevojčicu pazi nevjerojatno pažljiv čuvar Šiba Inu

Foto: prolificsalo/Imgur.com

INTERNET su obišle preslatke fotografije dvotjedne bebe River i njezinog vjernog čuvara Zeroa, psa poznate japanske pasmine Šiba Inu.

Korisnik Reddita pod nazivom Prolificsalo privukao je pozornost toplim fotografijama na kojima se vidi pas koji pozorno prati sve što se događa s bebom i ne odvaja se od nje. "Dobili smo kćer prije dva tjedna. Moj je pas odlučio da je ona njegova i pokušava joj biti što bliže cijelo vrijeme", napisao je na Redditu te stavio poveznicu na stranicu na Imguru punu preslatkih fotografija.

Na njima se može vidjeti Zero koji pozorno prati sve što se događa s bebom, od spavanja, mijenjanja pelena, igre, do maženja s roditeljima. Na jednoj se čak legao na rub njezine plahte i zaspao uz nju.

U komentarima su se javili mnogi korisnici koji tvrde da je njihov pas imao sličan zaštitnički odnos prema bebi koju su tek doveli u kuću. Među komentarima se našla i priča žene koja je napisala kako je njezin pas pazio na nju dok je bila malena. "Kada sam postala starija i naučila puzati, a zatim i hodati, moja me kujica vraćala na mjesto i držala blizu. Ako sam se previše udaljila, uzela bi me i vratila na deku. Nikada mi nije dala da se udaljim više od metar i pol od nje, a kada sam se počela brže kretati, zalajala bi prema mojoj mami kako bi znala da me mora provjeriti", napisala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.