Kelly Clarkson: "Totalno sam trudna!"

Foto: Instagram
 
TIJEKOM turneje Los Angelesom Kelly Clarkson je odlučila dodatno zabaviti svoje obožavatelje. I dok je pokušavala izvesti svoju pjesmu "Piece by piece" krenule su joj suze i nije ih uspjela suzdržati. 
 
Tada je shvatila da je najbolje da bude iskrena, u strahu od povezivanja suza pa pozornici s ovisnošću ili depresijom i tada je izjavila: "Nisam to planirala najaviti, ali totalno sam trudna!" što je objasnilo i njezinu emotivnost tijekom izvođenja pjesme.
 
Potom se našalila da to svakako nije način na koji je željela objaviti trudnoću, da trenutno mrzi ovu pjesmu kao što i visažist iza pozornice sigurno i nju mrzi sada, no nije željela da publika misli da je pijana ili na tabletama.
 
 

 
Kelly je poznata po svojoj, ponekad i pomalo nespretnoj iskrenosti, pa je tako u prvoj trudnoći javno priznala da se osjećala užasno, govorila je o svojim problemima s mučninama i povraćanjem, koji na sreću u ovoj trudnoći još nema.
 
Unatoč teškoj trudnoći s prvom kćerkicom River Rose, uvijek je govorila da želi još jedno dijete. Želja joj se ostvarila!
 
Podsjetimo, Kelly je svoje prvo dijete, malenu River Rose rodila u lipnju prošle godine, dok je to njezinom suprugu Brandonu Blackstocku bilo treće dijete.
 
 
 
 
Čestitamo!
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.