2.7 milijuna pregleda: Simpatični klinac misli da je naučio namigivati, pogledajte ga

Screenshot: TikTok

Namigivanje je djeci jako zanimljivo i u nekom će trenutku ga kopirati, ili barem pokušati. Megan Gray snimila je trenutak kada je njezin dvogodišnji sin Sebastian pokušavao namignuti tati i mami. Dok je zatvarao oči i usporeno okretao glavu, pokušao je to izvesti ležerno i sofisticirano. Međutim, nije mogao zatvoriti samo jedno oko, pa je namignuo s oba zatvorena oka.

Na kraju snimke Sebastian puca od ponosa, uvjeren da je savladao umjetnost namigivanja. Naravno, roditelji mu nisu imali srca reći da to baš i nije točno. Video je skupio 2.7 milijuna pregleda, a možete ga vidjeti u nastavku.

@meganhelengrayx The fact he thinks hes learned a new trick😭😭😭 #toddler #toddlersoftiktok #mumsoftiktok #funnyvideos #funnytoddler ♬ original sound - Ferizagui

Ne postoji određena dob u kojoj ljudi uče namigivati. Štoviše, neki možda nikada neće naučiti tu vještinu, čak ni u odrasloj dobi. Ali, istraživači procjenjuju da će većina djece to savladati u dobi između šest i osam godina. Da bi u tome uspjela, djeca moraju naučiti kako gledati jednim okom, kako bi se uključila ta razina motoričke kontrole i kognitivne zrelosti.

Iako Sebastian tek treba shvatiti da mora držati jedno oko otvoreno kada namigne, ipak je stekao mnogo novih obožavatelja na društvenim mrežama. Oni su pohvalili njegove pokušaje i trud te su ga prozvali šarmerom od malih nogu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.