12-godišnja kći Jennifer Lopez piše knjigu. Tema je potpuno neočekivana

Foto: Instagram

U DOBI od samo 12 godina kći Jennifer Lopez Emme Maribel Muñiz u svoj životopis će dodati i jednu neobičnu crticu - autorica dječje knjige.

 Naime, Crown Books for Young Readers je otkrio kako će 29. rujna objaviti novu slikovnicu pod nazivom Lord Help Me, koju ja napisala ova 12-godišnjakinja. Knjiga će prvobitno biti objavljena na engleskom i španjolskom jeziku.

Kako je otkriveno, Emme, koju je Lopez dobila u braku s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, ovo je djelo temeljila na nekima od svojih svakodnevnih molitvi. No, nije samo molitva tema ove slikovnice.

"U školi sam naučila o ljenjivcima i kako se suočavaju s izumiranjem pa sam u svojim večernjim molitvama počela moliti za njih", rekla je djevojčica u izjavi te dodala: "Napisala sam ovu knjigu kako bih pomogla prikupiti novac za spašavanje ljenjivaca, a istovremeno podučila i drugu djecu da se mogu moliti i tražiti pomoć - to su dvije stvari koje mi donose veliku utjehu."

"Kad smo se prvi put susrele, bila sam toliko nadahnuta njezinom iskrenom željom za dijeljenjem pozitive i osjećaja smirenosti koju je svakodnevna molitva donijela u njezin život", ispričala je Emily Easton, potpredsjednica i izdavačica Crown Books for Young Readersa, piše People.

Knjiga je namijenjena djeci od tri do sedam godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.