Zvijezde koje su se (bar nakratko) odrekle seksa

SVI SU oni blistave zvijezde koje osim sjaja imaju još nešto zajedničko - u jednom trenutku svojih života objavili su da se odriču seksa. Lady Gaga učinila je to ovih dana tvrdeći da je prezaposlena da bi imala vremena upoznavati muškarce, a s onima koje ne poznaje sigurno neće spavati.

Britney Spears počela je karijeru obvezavši se na celibat do prve bračne noći, ali da je obećanje prekršila, ustanovljeno je pet godina kasnije kada se otkrilo da i nije baš svetica kakvom se prikazuje i da je spavala s Justinom Timberlakeom.

Lenny Kravitz sam je sebi nametnuo celibat u srpnju 2009. izjavom da bi se seksati trebali samo muž i žena. Prošle godine pridružio mu se i Colin Farrell nakon što je prekinuo dugu vezu s djevojkom Emmom Forrest. No, čini se da nije dugo potrajalo.

Burni finale braka s Katie Price u celibat je gurnuo i Petera Andrea. No, samo devet dana nakon službenog raskida Peter se počastio vezom s djevojkom neobično nalik na njegovu bivšu.

Na dugačkom popisu onih koji su u jednoj fazi svojih života zagovarali odricanje od seksa su i Paris Hilton, Jessica Simpson, Calum Best, Jonas Brothers... No, čini se da njihova obećanja o celibatu nemaju dugi rok trajanja pa novim aferama uvijek privlače pažnju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.