Zvijezda Stranger Thingsa završila na audiciji kod Madonne: "Bilo je čudno"

Foto: Epa/Instagram

ZVIJEZDA Stranger Thingsa David Harbour, koji u seriji utjelovljuje policajca Jima Hoppera, priznao je na gostovanju kod Jimmyja Kimmela da je svojevremeno bio na jezivoj audiciji kod Madonne jer je pjevačica mislila da je on - seksi.

Madonna je 2011. godine bila zadužena za režiranje drame W.E., koja prati abdiciranje kralja Edvarda VIII. i njegovu aferu s Wallis Simpson. Harbour je ispričao kako je Madonna htjela njega na audiciji, i to iz jednog specifičnog razloga. 

"Bilo je to dosta ludo iskustvo. Dobio sam poziv od redatelja kojeg sam dobro poznavao i rekao mi je da rade neki tajni film i da moram doći na audiciju u St. Regis hotel, i to u jednu specifičnu sobu, gdje će mi sve biti otkriveno", započeo je Harbour i naglasio: "Mislio sam si, ovo je čudno i jezivo."

Iznenadila ga Madonna

Jedina stvar koju su Harbouru prije audicije rekli jest da je redateljici filma bila seksi njegova scena vođenja ljubavi iz filma Revolutionary Road iz 2008. godine.

"Došao sam onda u hotel, u tu sobu, i tamo je bila hrpa glumaca iz New Yorka, a onda je ušla redateljica - Madonna. I prvo što sam si pomislio bilo je: 'Vau, pa Madonna misli da sam seksi'", rekao je Harbour, koji je dobio ulogu u filmu, ali i pozivnicu za Madonnino rođendansko slavlje.

"Ušla je u sobu i bila je u prekrasnoj haljini boje smaragda, a onda se uskoro presvukla u trenirku i raspalila svoju muziku. Plesao sam s Madonnom na njezinu muziku. A što se filma tiče, i nije bio bogznašto", zaključio je Harbour.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.