Zrinka Cvitešić progovorila o najtežem razdoblju u životu

Foto: Getty

U EMOTIVNOM videu, u kojemu je čestitala 12. rođendan nezavisnom hrvatskom kazalištu Planet Art, Zrinka Cvitešić je otkrila da je u doba kada je igrala u predstavi "Zečja rupa" prolazila najteže trenutke u životu. Zrinka je 2009. godine, u vrijeme afere s Hrvojem Rupčićem, igrala glavnu ulogu u predstavi s Filipom Jurčićem i, kako sama kaže, suočila se s najtežom fazom u životu.

"U veljači 2009. godine prolazila sam kroz jedno od najtežih razdoblja u svom životu i baš nekako u to vrijeme započela sam rad na predstavi "Zečja rupa" u Planet Artu te sam shvatila da nisam jedina kojoj je u tom trenutku bilo teško. U radu na predstavi tražili smo odgovor na najteže životno pitanje - kako preživjeti i kako se nositi s gubitkom djeteta. Nakon dva mjeseca priprema izašli smo na scenu ne samo kao bolji glumci, već i kao bolji ljudi. Privatno kazalište nama novca za sjajne kostime, za scenografiju, privatno kazalište ima samo glumca i vrijeme da se njime bavi. A najveća želja svakog dobrog glumca je neprekidan rad kako na samom sebi tako i na onom što nas okružuje", iskreno je rekla Zrinka.

"Osobno sam u tom kazalištu pronašla obitelj, prijatelje, najbolje kolege i hvala Marko, Slave... svim roditeljima koji su izgubili djecu, a smogli su snage doći na predstavu, zajedno s nama plakali i ustupili mjesto katarzi. Zbog svega toga što sam rekla 'Zečja rupa' i dan danas ostaje prva na listi svih mojih predstava, zbog snage i katarze koja se događala nama na sceni i onima koji su je gledali. Hvala", emotivno je govorila Zrinka.

U doba postavljanja predstave odvijao se medijski kaos zbog veze Zrinke Cvitešić i Hrvoja Rupčića, tada oženjenog oca dvoje djece, koji je zbog fatalne glumice ostavio suprugu Tinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.