Želite izbjeći djecu koja vrište u avionu? Aviokompanija ima rješenje

Screenshot: YouTube

ŽIVCIRAJU vas bebe koje plaču tijekom leta? Japanska aviokompanija Japan Airlines predstavila je novi alat koji pomaže putnicima da izbjegnu bebe tijekom rezervacije svojih sjedala.

"Putnici koji putuju s djecom u dobi od 8 dana do 2 godine, koji odaberu svoja mjesta na web stranici Japan Airlinesa, na ekranu će za odabir sjedala imati dječju ikonu", piše na web stranici zrakoplovne tvrtke. "To drugim putnicima daje do znanja da bi dijete moglo sjediti tamo."

Brojni korisnici Twittera već su pohvalili inicijativu, ali i pozvali druge zrakoplovne tvrtke da naprave isto. "Hvala vam na upozorenju o tome gdje bebe planiraju vrištati i vikati za vrijeme putovanja od 13 sati", napisao je na toj društvenoj mreži Rahat Ahmed koji je dodao kako bi to trebalo biti obavezno, a mnogi su se s njim složili.

Japan Airlines obznanio je i kako je dječja ikona vidljiva samo rezervira li se karta preko njihove stranice. Osim toga, tvrtka putnicima s malom djecom pruža niz usluga kako bi poboljšali njihovo iskustvo, piše BBC.

Sudeći prema web stranici flyingwithababy.com, jedna od zrakoplovnih tvrtki koja je najprikladnija za obitelj je Etihad, a visoko su ocijenjeni i Emirates te Gulf Air.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.