Želi postati žena i spavat će s onim tko joj plati operaciju: "Seks će biti nevjerojatan..."

Foto: Instagram

LILA ROSE, transrodna žena iz Velike Britanije, obećala je prodati svoje djevičanstvo najboljem ponuđaču ako joj plati operaciju promjene spola, piše The Sun.

Na taj se način nada prikupiti 121 tisuću kuna, koliko košta operacija, a zauzvrat svome sponzoru obećava "nevjerojatan seks".

Dvadesetpetogodišnja vlogerica iz zapadnog Londona svoju je tranziciju započela prije godinu dana. Grudi su joj do sada narasle do veličine 34C, ali ona želi daljnje povećanje za koje će morati izdvojiti dodatnih 121 tisuću kuna, u što je uračunato i povećanje stražnjice. 

"Ove su operacije zadnje što me dijeli od sna da postanem žena, a ne mogu si ih priuštiti. Zato sam odlučila staviti svoje djevičanstvo na prodaju. Tko god plati troškove operacija, dobit će seks sa mnom. Bit ću sasvim nova žena, a seks će biti dobar i zanimljiv", obećala je ona.

Lila se oduvijek osjećala kao žena, ali budući da je odrasla u konzervativnoj muslimanskoj obitelji, bila je prisiljena živjeti kao muškarac.

Tek kad se prije tri godine preselila u London, počela se šminkati i odijevati u žensku odjeću, a posljednjih godinu dana uzima hormonsku terapiju kako bi joj se tijelo promijenilo u žensko.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.