Zbog novca i reklame Dino Bubičić krenuo u pohod na još jedan reality

ŠTO ZBOG novca, što zbog slave, mnogi domaći i strani celebrityji gostuju u raznim reality showovima kojih je iz godine u godinu sve više. Dino Bubičić još je jedan u nizu javnih osoba koji se na taj korak odlučio po drugi put. Iako mnogi bivši kandidati realityja ističu da su se prijavili iz znatiželje ili da više nikada ne bi htjeli biti izolirani od vanjskog svijeta, nekolicina je onih, baš poput Mistera Hrvatske, koji usprkos svemu vole biti izloženi očima javnosti.

Dino nije razmišljao o pobjedi, ali nada se da će baš on otići kući s debljim novčanikom

"Istina je, u subotu počinje druga sezona showa Big Mama House u kojem ću se natjecati. Sve se odvilo jako brzo, u zadnji tren, ali kad su ljudi profesionalni onda se to lako riješi tako brzo kao u ovom slučaju", otkrio nam je Bubičić koji dodaje da se nada da će se u Bosni, odnosno u showu, zadržati što duže. Iako tvrdi da nije razmišljao o pobjedi, kao svaki normalan čovjek se nada da će baš on otići kući kao pobjednik. Podsjetimo, prošle godine, u prvoj sezoni OBN-ovog showa, pobjedu je odnio hrvatski reper Marin Ivanović Stoka.

Baš kao što i sam kaže, iskustva iz realityja ima i zasigurno će ga iskoristiti u bosanskom showu. "Definitivno imam veće iskustvo od nekih drugih. Prenijet ću sve pozitivno što sam naučio u Farmi i u ovaj show", kazao nam je bivši Mister Hrvatske koji dodaje da su neke stvari koje je naučio samokontrola i međuljudski odnosi.

"Radimo i živimo za novac"

Kao jedan od razloga zbog kojeg je pristao sudjelovati u Big Mamma Houseu Bubičić je naveo novac. "Radimo i živimo za novac. Moramo od nečega živjeti tako da je jedan od razloga i on", priznao nam je Bubičić koji dodaje da mu slava nije potrebna. Ipak, za kraj priznaje da će mu dobro doći medijska eksponiranost zbog paralelnog izlaska njegove knjige. 

"Mislim da će mi dobro doći zbog promocije knjige. Dio sam već završio i potrudit ću se da izađe na vrijeme", rekao nam je Rijačanin. Podsjetimo, kako bi podebljao novčanik i zgrozio javnost Bubičić je otišao toliko daleko da je postao pisac. On, naime, trenutno piše knjigu u kojoj će opisati i prepričati iskustva koja je stekao u zatvoru u kojem je završio 2002. godine zbog dilanja ecstasyja i speeda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.