"Zaprosio me nakon plivanja s morskim psima, bilo mi je prehladno da odgovorim"

DAVID HASSELHOFF je stvarno uporan kad je u pitanju brak sa sadašnjom djevojkom. Glumac je čak četiri puta u osam mjeseci veze zaprosio Hayley Roberts, no ona ga uporno odbija. 59-godišnjak se i sam požalio na Twitteru kako je izignorirala jednu od njegovih prosidbi, a o ostalima je progovorila ona sama.

"Prvi put je to bilo na prekrasnoj plaži. Kleknuo je i pitao me, a ja sam se samo nasmijala. Nisam mislila da je ozbiljan jer nije imao prsten. Da sam slučajno pristala, mislim da bi doživio infarkt. Drugi put me pitao u garderobi, ni tada nisam odbila, samo se smijala. Treći put smo plivali s morskim psima, što je bilo zastrašujuće. Kad smo izašli iz vode, zaprosio me, a meni je bilo prehladno da odgovorim. Pokušao je još jednom, na safariju, ispred slona. Tad se nisam smijala, vrištala sam jer je slon krenuo na njega", ispričala je Hayley.

Iako stalno odbija njegove prosidbe, Hayley je sigurna kako je David čovjek njezinog života. "Ali zašto žuriti u nešto? Još se upoznajemo, za dvije godine će biti drukčije. One je pravi za mene, jedino s njim želim provoditi vrijeme. No, tek kada prvo zatraži dopuštenje od mojih roditelja i nabavi prsten, znat ću da misli ozbiljno", rekla je Hayley.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.