Vremešni Hugh Hefner snima reality show sa svojim najdražim zečicama

VREMEŠNI vlasnik Playboyevog carstva, Hugh Hefner, i njegove najdraže zečice odlučile su sudjelovati u reality showu "Djevojka iz susjedstva" u kojem će između ostalog biti prikazan idilični život koji žive prsate plavuše. "Naš život je poput bajke. Ispunjavaju nam se naši najveći snove, tko to ne bi želio gledati", izjavila je Crystal Harris, Hefnerova zečica broj jedan.

"Potreban mi je seks s vremena na vrijeme pa sam se morala iskradati kako bi se poševila"

Iako sve zvuči poprilično bajno i sjajno, čini se da to i nije baš tako, barem ako je suditi prema nekim njegovim bivšim djevojkama - Kendrom Wilkinson, Bridget Marquardt te Holly Madison. Podsjetimo, djevojke su često znale bježati iz njegove luksuzne vile i potajno se nalaziti s drugim muškarcima. "Naravno da sam ga varala. Potreban mi je seks s vremena na vrijeme pa sam se morala iskradati kako bi se poševila", priznala je prije nekoliko mjeseci 23-godišnja Kendra Wilkinson.


Poznato je kako je porno kralj oduvijek bio strog prema svojim zečicama koje gotovo da ne izlaze iz Playboyeve vile bez njegova odobrenja i to samo pod uvjetom ako je neki blagdan kojeg žele provesti izričito s obitelji. Kendra je bez obzira na to dobro iskoristila blagodati koje je dobivala kao njegova djevojka, plaćeno školovanje, odjeća, plastične operacije i sve ostalo, ali i njegovu zaokupljenost Holly Madison s kojom se čak planirao oženiti i napraviti novog nasljednika.

Nakon što ga je trojac napustio, Hefner je u rekordnom roku pronašao njihovu zamjenu - blizanke Karissa i Kristina Shannon te te Crystal Harris. Koliko će one dugo izdržati u zagrljaju 82-godišnjeg Hefnera i da li će ima nedostajati seksa kao i njihovim prethodnicama, preostaje nam samo da vidimo u novom showu čije će kamere biti upaljene od 0-24 sata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.