Voditeljica se rasplakala tijekom emisije zbog djece koja pate u Ukrajini: "Teško je"

Screenshot: This Morning

VODITELJICA Holly Willoughby rasplakala se u emisiji This morning zbog djece koja pate u Ukrajini. Njezin kolega Phillip Schofield najavio je pauzu nakon što su Holly počele teći suze niz lice koje je brisala maramicama.

"Jako je teško ne osjećati tjeskobu kada pogledate što se događa u svijetu", rekla je kasnije Holly. Ranije ju je dirnula snimka djevojčice koja pjeva u skloništu u Kijevu

"Svi smo se jednostavno raspali", dodala je voditeljica koja je briznula u plač i nakon priče o 11-godišnjem dječaku koji je sam prešao granicu do Slovačke. 

Glumica Nicola Thorp pridružila se raspravi u studiju i rekla kako vlada ne čini dovoljno da ljudi dođu na sigurno u Veliku Britaniju. 

Snimka emisije ubrzo se proširila društvenim mrežama. Gledatelji su se oglasili na Twitteru i pisali kako se slažu s Nicolom, a mnogi su se osvrnuli na Holly.

"Apsolutno mogu razumjeti njezine suze. Zapamtite kako bismo jednog dana i mi mogli biti u teškoj situaciji. Tko zna kojim će putem Putin sada ići. Nema što izgubiti", Može li netko zagrliti Holly, molim vas", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.