Voditelj izazvao raspravu zbog onog što je napravio s kćerkinim mobitelom

Foto: Twitter

BRITANSKI voditelj Colin Brazier dobio je brojne pohvale od roditelja na društvenim mrežama, ali i neke naljutio, nakon što je bacio s balkona pametni telefon svoje kćeri.

Otac šestero djece i voditelj Sky Newsa na Twitteru je objavio kako je bacio u polje mobitel svoje kćerke, a objavio je i fotografiju.

"Uvjeren sam da je konstruktivniji dijalog bio moguć, no ponekad ispunjavanje roditeljske prijetnje ima svoju nepromjenljivu logiku", napisao je.

Brazier (50), čija supruga Joanna je preminula od raka prošle godine, nije otkrio što je točno njegova kći napravila da zasluži takvu kaznu, piše The Sun. No dodao je hešteg #getstuffedinstagram pa vjerojatno ima veze s tim.

Voditelj ima pet kćeri, Edith (19), Agnes (15), Constance (14), Gwendolyn (12) i Katharine (10), kao i osmogodišnjeg sina Johna, no nije potvrdio koja djevojka je završila bez pametnog telefona.

No njegova objava izazvala je brojne reakcije na Twitteru, a mnogi su ga, unatoč pomalo oštrom činu, pohvalili te istaknuli kako povremeno jednostavno treba ispuniti prijetnje.

Naravno, bilo je i onih koji se nisu s njim složili te su ga čak nazvali i bullyjem. "Nasilničko ponašanje. Samo zato što možeš ne znači da bi trebao", jedan je od komentara.

"Da su u pitanju dvije odrasle osobe, mislim da ne bi ovo gledali na isti način. Osobno ne mogu zamisliti da te poštuje više nakon ovoga sad", još je jedan od komentara.

Neki su sugerirali da je to napravio samo zbog društvenih mreža. "Konstruktivni razgovor se ne isplati kad možete napraviti ovo i postati viralni", još je jedan od komentara. Što vi mislite?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.