Video: Susan Boyle je sa 22 godine izvodila hitove Barbare Streisand

SUSAN BOYLE, britanska seljanka koja je ponovo skrenula pozornost na reality showove koji bjesomučno pokušavaju pronaći nove glazbene zvijezde sa "onim nečim", svoju karijeru očito nije započela tek u 47. godini kako se mislilo. Naime, na internetu je osvanula snimka na kojoj ne baš oku ugodna Susan nastupa na natjecanju izvodeći pjesmu legendarne Barbare Streisand "The Way We Were".

"Popušila" zagarantiranu pobjedu

Tada, kako 22-godišnjakinja, bila je još samo jedna "wannabe" izvođačica. No kako se zadnjih dana sve više i više piše o ovom fenomenu iz West Lothiana, Susanina pobjeda sve je dalje i dalje od realizacije. Naime, opčinjenost britanskih novinara liko i djelom Susan Boyle dovela je do tzv. kontra efekta. Pro razočarenje stiglo je nakon što je Susan odlučila promijeniti svoj izgled, koji je po mnogima i bio njezin zaštitni znak. Dokazala je kako izgled i nije toliko bitan kad imaš "ono nešto" u sebi.

Sve je osvojila i svojom neopterećenošću i jednostavnošću, a svima onima koji su joj zamjerali da je "neugledna" poručila je da se ne planira mijenjati - jer je ona jednostavno takva kakva je. I sama je sebi uskočila u usta. Slava joj je brzo udarila u glavu i Suzan je počela iz dana u dan mijenjati svoj izgled - promijenila je frizuru i stil odijevanja, počupala je obrve i počela se šminkati.

A osim što se fizički promijenila, ova snimka pokazala je da je Susan već pokušavala do "svjetla pozornice" doći uz pomoć sličnih showova i nastupa. Vrlo je vjerojatno da će ju danak neiskustva koštati pobjede, koja joj je pri prvom nastupu bila praktički pa zagarantirana.

S.C.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.