VIDEO Rado pokazuje dekolte i guzu: Nova stanarka BB kuće ima hrpu seksi fotki

Foto: Facebook

OD SINOĆ je u Big Brother kući u zagrebačkoj Dubravi i 24-godišnja Zagrepčanka Ana Kovačec.

Ana s dečkom vodi ugostiteljski obrt, a smatra da je bolja od drugih zbog svog ponašanja. U Big Brother kuću bi voljela ponijeti šminku da može lijepo izgledati, neku knjigu, koju bi pročitala kada joj je dosadno i mobitel jer je velika ovisnica o društvenim mrežama, ali i fotografiranju. Jasan dokaz tome su i njeni profili na društvenim mrežama, puni seksu selfieja.

Ani odgovaraju otvoreni, društveni i zanimljivi ljudi, a nikako se ne može zamisliti u društvu s dvoličnim, umišljenim i bahatima. Kako kaže, u Big Brother kuću se prijavila jer želi novo iskustvo, izaći iz komfort zone te pokušati izdržati bez mobitela.

>>>Big Brother nije ni počeo, a već se digla prašina: Otkrivamo istinu o tome tko ulazi u kuću<<<

Čitatelji Indexa Anu su upoznali prije sedam mjeseci, kad je pokušala postati Najseksi Hrvatica by Boris Štajduhar. Tada je osvojila najviše vaših glasova, no nakon glasanja žirija pobjedu je odnijela Tea Lukić. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag Big Brother.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.