Video: Pogledajte zbog koga je Cameron Diaz obrijala glavu

GLUMICA koju smo naviknuli gledati u romantičnim komedijama u kojima se belji, skače, pleše u gaćama... zaigrala je u dirljivoj drami My Sister's Keeper. Priča o obitelji koju je zadesila velika tragedija.

Film će se početi prikazivati na ljeto

Cameron igra majku teško bolesne djevojčice kojoj je dijagnosticirana leukemija. Kako bi se konsolidirala sa kćeri, Cameron je također obrijala glavu. Budući da su filmska šminka i transformacije uopće vrlo razvijene, glumica s najiskrenijim osmjehom Hollywooda nije trebala odrezati vlastitu kosu, već su za snimanja korištene posebne vlasulje.

Osim Cameron u filmu se pojavljuje još jedna talentirana glumica pred kojom je velika filmska karijera. Riječ je o zvijezdi filma "Mala Miss Amerike" Abigail Breslin koja je bila nominirana za Oscara zbog vrhunski odrađene uloge u tome filmu. Zanimljivo je da je u filmu teško bolesnu Kate trebala glumiti Dakota Fanning, ali je to odbila jer nije htjela obrijati glavu. Film koji je snimljen po  bestseleru spisateljice Jodi Picault u kinima će se početi prikazivati na ljeto.

S.C.
Foto: youtube

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.