Video - Marko Tolja: Ne mislim da su cure za jednu noć kurve

USPJEŠNI pjevač Marko Tolja ovih je dana snimio spot za pjesmu "Sama si i ti". Spot je režirao Radislav Jovanov Gonzo, a vrlo intrigantnu radnju utjelovili su, osim Marka, Darija Papst iz modne agencije Talia i glumica Jadranka Krajina.

Tema video spota suptilno predstavlja postojanje ekskluzivnih stanova koji se iznajmljuju za jednu noć, kako bi se impresionirao ili prevario partner. Neobična situacija u kojoj se Marko budi u "tuđem" stanu srećom nije ostavila negativne posljedice, jer je njemu odmah bilo jasno ili će pronaći pravu ljubav ili neće voljeti tu djevojku.

"Ne volim naperlitane i uvijek sređene cure"

Iako se u stvarnom životu nije našao u takvoj situaciji, odnosno nije iznajmljivao stanove kako bi u njih dovodio djevojke ili ljubavnice, Marko nam je priznao da iskustva sa seksom na jednu noć ima. "S obzirom da sam rak po horoskopu inače sam više tip za duže veze, ali zbog posla u posljednje vrijeme nisam bio u mogućnosti za bilo kakvu vezu", priznao nam je Marko koji kao glavne osobine kod djevojke koja bi možda mogla zauzeti njegovo srce izdvaja - klasiku.

"Oko traži svoje, znači bitan mi je izgled, ali on mi naravno nije na prvom mjestu. Ne volim naperlitane i uvijek sređene cure. Najdraže su mi one normalne, klasične", rekao nam je Tolja. Kada su u pitanju bivše djevojke, Marko nam je otkrio da se trudi sa svim svojim bivšim djevojkama biti u korektnom odnosu, ali kao ni drugima, ne polazi mu to uvijek za rukom.

"Ili ćemo oboje biti frajeri ili kurve"

Kada su u pitanju cure za jednu noć, također priznaje, nema ništa protiv njih i nije jedan od onih koji takve žene nazivaju kurvama. "Ne mislim da su takve djevojke kurve jer bih onda to i za sebe mislio. Ili ćemo oboje biti frajeri ili kurve, a ja bi se ipak odlučio za ovo prvo. Ne vidim ništa loše u tome posebice ako se lijepo provedemo oboje i ako nitko nikoga ne povrijedi", priznaje Indexov bloger koji dodaje da je najbitnije da se stvari "dogovore" prije nego se dogode. "Najbitnije je da se unaprijed zna na čemu si s tom osobom, da se ne bi dogodilo da cura bude u zabludi i pomisli da će se iz toga izroditi neka veza", objasnio nam je Marko.

Za redatelja spota, Radislava Jovanova Gonza, ima samo riječi hvale te priznaje da je ovo prvi, ali zasigurno ne i njihov posljednji zajednički spot. "Volim kad spot ima radnju i priču, a Gonzo po tom pitanju ima pomaknute varijante u glavi.  Za moj spot je točno izvagao tu pomaknutost. Ima odličnu priču i uspio je zadržati tu eleganciju", priznaje Marko Tolja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.