Video: Legendarni "ispod Kašina" Mile konačno naučio stihove Tonyjeve pjesme!

MALO je onih koji nisu proteklih mjeseci čuli za 28-godišnjeg Milu Drmića - kandidata showa Hrvatska traži zvijezdu koji nije stigao dalje od audicije, ali je svojim tadašnjim nastupom do suza nasmijao nekoliko stotina tisuća Hrvata.

"Ispod Kašinaaaaa...", započeo je Mile na audiciji pjevati Tonyjev hit "Nek te zagrli netko sretniji". "Čekaj, čekaj, čekaj, stani. Nije ispod Kašina, ja u Kašini nisam nikad bio na partiju. Ispod jastuka, miris je kašmira", rekao je tom prilikom Tony kroz smijeh.

Mile je tad odlučio da će konačno naučiti Tonyjeve stihove. Prvo je u prvim redovima publike zdušno vježbao na Tonyjevim koncertima u Areni Zagreb, gdje su tu pjesmu s Tonyjem otpjevali neki od najboljih kandidata showa, a potom se odlučio i na garažnu solo izvedbu. Prvo je malo počistio garažu, "jer ipak će ovo biti na televiziji", a potom je pročistio grlo i poručio Tonyju Cetinskom: "Sad znam riječi ove pjesme i sad više neću zaboravit riječi". Koliko je Mile od audicije do garaže napredovao - procijenite sami.

I.M.
Foto: Borna Čavrag

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.