VIDEO Justin Bieber ogromnim SUV-om pregazio paparazzija

Screenshot: DailyMail

JUSTIN BIEBER u srijedu nakon mise na Beverly Hillsu slučajno je udario fotografa koji ga je čekao ispred. Vijest dolazi samo nekoliko dana nakon što je šokirao obožavatelje otkazivanjem turneje "zbog nepredviđenih okolnosti".

Nakon incidenta, 23-godišnji pjevač izašao je iz automobila i pomogao neimenovanom 57-godišnjem fotografu te mu se ispričao, piše Daily Mail.

Samo prije nekoliko dana kanadska pop zvijezda otkazala je 14 preostalih planiranih koncerata s "Purpose World Tour" turneje (u sklopu koje je gostovao i u Zagrebu), a brojni strani mediji raspisali su se da je na takvu odluku pjevača utjecala - crkva.

Točnije, radi se o Hillsong crkvi, čiji je vođa stanoviti Carl Lentz, a u kojoj je pjevač navodno pronašao duhovno prosvjetljenje. I dok dio medija piše o tome kako su oni krivci za ovaj potez koji bi mogao ozbiljno naštetiti njegovoj karijeri, drugi pak pišu kako ga je Carl nagovarao da to ipak ne učini. "Crkva nije utjecala na Justina, on je sam odlučio prekinuti turneju jer se trenutno nalazi na duhovnom putovanju traženja svoje duše i puta kojim treba krenuti u životu", otkrili su izvori bliski toj Crkvi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.