Video iz backstagea HTZ-a - Zoki o prelasku s rocka na pop: Ja se ne prodajem!

IAKO se ovakav scenarij polufinalne večeri i očekivao, nitko to na glas nije htio reći. Barbara je ispala te će se bitka za pobjednika voditi samo među dečkima. Tako će svoje vokalne sposobnosti sljedeći petak u showu Hrvatska traži zvijezdu odmjeravati Bojan i Zoran. Indexova kamera bila je sa veselom trojkom u backstageu i tijekom polufinalne večeri.

> Video - Ispala Barbara, u finalu Zoki i Bojan: Tony pričao viceve, a Fox gledao curicama gaćice

Htjeli to oni priznati ili ne, nervozu nisu baš uspjeli sakriti iza svojih inače nasmijanih lica. Svjesni su i oni da je ovo zaista trenutak koji bi im mogao promijeniti dosadašnji život, ako to već i nije. Nakon završetka prvog dijela emisije uživo, ugodno smo popričali sa njih troje. Da su stvarno nerazdvojni i da među njima nema zavisti i ljubomore bilo je jasno već nakon prvog pitanja.

Jedni o drugima imali su samo riječi hvale. Neprestano su isticali kako su prezadovoljni što su dogurali ovako daleko i kako nije bitno tko će pobijediti jer je za njih i ovo veliki uspjeh. Svo troje kandidate sebe jednog dana vidi u glazbenim vodama, jer kako kažu glazba je njihova ljubav. Još ako se k tome doda i zabava i dobro društvo, onda se zbilja može reći da oni uživaju u ovome. Svjesni su kandidati, više manje, da neće oni pri završetku showa odmah imati uspješnu karijeru i bezbroj ponuda, ali tvrde kako su uporni i kako neće olako odustati ako i doživi koji neuspjeh.

"Preponosna sam na dečke i iskreno nisam tužna zbog ispadanja"

Ispadanje iz showa i to baš pred finale, simpatična Barbara ne doživljava kao neki neuspjeh. Iako je publiku i žiri hipnotizirala svojom izvedbom Oliverove pjesme "Bez tebe", to očito nije bilo dovoljno da si osigura mjesto i u završnoj, finalnoj emisiji. "Preponosna sam na dečke i iskreno nisam tužna zbog ispadanja. Zaista nisam ni u snu očekivala da ću ovako daleko dogurati, ovo je za mene zaista uspjeh", podijelila je Barbara sa nama svoje prve dojmove nakon što joj je Antonija priopćila da nje sljedeći petak neće biti na toj pozornici, barem ne kao natjecateljice.

Za razliku od nje, Bojan nije mogao skinuti osmjeh sa svog lica. Svjestan svojih kvaliteta Bojan nam je otkrio kako se planira još više i još bolje pripremiti za finalnu večer. Jasno mu je da je Zoran težak protivnik, ali Bojan će dati sve od sebe.

Zoki: Ja se ne prodajem

Zoran Mišić od početka showa slovio je kao jedan od glavnih favorita. Iz emisije u emisiju njeguje svoj rockerski đir i tvrdi da će mu ostati vjeran i kad izađe. Zanimalo nas je bi li se Zoki "prodao" da mu netko ponudi popriličnu svotu novaca i idealan ugovor, ali pod uvjetom da "prijeđe na pop stranu", Zoki je samouvjereno rekao: "Ne, ja se ne prodajem".  

Sanja Cicvara
Video: Tomislav Brdjanović
Foto: Borna Čavrag

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.